torsdag 7 mars 2013

Hagamannen..


visade sig senare även vara Södermannen. Samma eländiga våldtäktsman som nu är gripen igen för att vid ett antal tillfällen nu ha gett sig på en 14-årig flicka i Sollentuna.

Detta är historien.

På 70-talet var det stor kalabalik i Göteborg pga av att en serievåldtäktsman härjade i staden och speciellt i stadsdelen Haga. Tog sig in till främmande kvinnor och förgreps sig på dem. Blev fast och fälldes för 6 grova våldtäkter.

Kom ut efter ett antal år i finkan och flyttade till Söder i Stockholm och satte igång igen.

Polisen stod handfallen över den fräcke fan, som då kallades Södermannen i kvällspressen och som tog sig in via fönster mm till sovande kvinnor. Man letade och letade och fann intet. Han hann med minst 10 våldtäkter igen innan han greps. Så många blev han i alla fall fälld för.

Inlåst igen och nu utsläppt vid 65 års ålder efter ytterligare ett antal år i fängelse och jobbar nu ner sig í åldrarna på sina offer. Om det beror på ytterligare gubbsjuka eller om han inte orkar klättra längre, vet jag inte. Lika eländigt är det i alla fall.

MEN!!

Fanns det ingen polis i Stockholm på 80-talet som mindes det som hände i Göteborg ett antal år tidigare? Gärningsmannaprofil och lika beteende pratar GW Persson om varje torsdagskväll om på TV. Är det bara teorier i verkligheten.

Man blir skrämd.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar