måndag 9 augusti 2021

OS i Tokyo 2020 är slut.

 Det var ett udda OS. För det första var det inte 2020 utan 2021. Och så ingen publik och isolering och munskydd mm pga av pandemin.

Under OS i Soul 1988 började man dela ut kondomer till de tävlande för att det inte skulle bli för många oväntade graviditeter och könssjukdomar mm. Och det har man fortsatt med sedan dess. Även i år i Tokyo. 160 000 kondomer delades ut till de tävlande fastän man inte fick träffas på rummen och umgås som folk på kvällarna och nätterna. Men så var beräkningen.

Idrottsmän och -kvinnor verkar vara starka även utanför de egentliga arenorna. Om vi säger att varje tävlande - det var ca 12 000 stycken, var där 10 dagar av de 14 som tävlingarna varade, så blir kalkylen att det skulle gökas 27 gånger per person under OS om vi räknar med att att det sker mellan man och kvinna. Det är ca 3 ggr per dag. Inte dåligt pinkat om man skall hinna träna, sova och tävla också. Och så får vi kanske räkna med att några trekanter sker och då kan det gå åt 2 kondomer på ett göka eller eventuellt bara 1 på 3 inblandade. Men de kanske jämnar ut sig, säger vi..

Och så får vi heller inte glömma alla fotbollstjejer och där går det inte åt ett enda kådis för att komma i mål..

Japanska tillverkare hade hoppats på att lansera sina nya supertunna varianter, men man erbjöd tyvärr bara de gamla tjocka latex varianterna enligt mina källor.

Förbrödring och försystring är en stor del av den olympiska rörelsen. Som verkar gå fram och tillbaka, fram och tillbaka..



1 kommentar:

  1. För mig länge haft obotlig siffercancer är alstret ovan att betraktas som ett Mästerstycke - ett Olympiskt Mästerstycke

    SvaraRadera