måndag 2 juli 2018

Fotbolls VM lär visst pågå..

Även jag tittar då och då.
Några reflextioner:
1) Varför skjuter de fortfarande för högt? Vi har ju pratat om det tidigare! Det är precis som för korta puttar i golf. Resultat är nada! Det finns inget för lågt skott utan bara för högt. Och ändå!!
Om jag vore tränare så skulle jag inpränta och dessutom införa praktiskt, att alla som skjuter för högt, får skura toaletterna efteråt.
2) Kul att de svenska spelarna nu sjunger med i nationalsången. Det var urtråkigt senast att se en surmulen Zlatan inte röra munnen överhuvudtaget när  "Du gamla du fria" spelades. Men nu klämmer alla i för fosterlandet..
3) Janne Andersson. När det går emot oss uppför han sig som en helgalen italienare och skriker och gestikulerar. Och när vi gör mål, rör han knappt en min. Kul kille och verkar dessutom veta vad han håller på med.
4) Auf wiedersehen Deutschland är ett exempel på folkhumorn som glatt många men inte alla.
5) De otroliga resultaten i vissa matcher. Just nu håller också Japan kanske på att spela ut Belgien ur VM. Vem trodde det? Men till slut så lyckades Belgien vända 0-2 Till 3-2 på en halvtimme.
6) Och så många mål det blir. 4 eller 5 stycken på en match. Det är roligt och att attack är viktigare än att försvara sig.
7) Blir kanske Sverige som vinner VM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar