tisdag 21 november 2017

Otur eller är Gud god?

I morse kom sopbilen i Nynäs för att tömma de fyra soptunnor som står en bit in på gården. Det sker alltid på tisdag FM.
Idag var de ordentliga och hann knappt flytta den stora bilen, innan skatan var på marken för att kolla in om det fanns något spill. Man tji idag. Otur?

Lotta Brome' skrev idag på sin Facebook sida att hon skulle lämna SR efter 18 år eller så. Och att hon tyckte att det var dags att lämna när man står på topp och att man inom bolaget skulle ändra lite i programprofilen och då kanske var det bäst att någon annan tog över...osv
På Aktuellt kl 18 idag meddelas högt och tydligt att Lotta Brome', som anklagas för långvariga sextrakasserier av sina kollegor, grova kränkningar och även härskarmentalitet kommer att lämna SR. Hon har varit sjukskriven ett antal veckor sedan #metoo drog igång. Otur?

Den välkände skådisen mm Micke Persbrandt kommer just nu ut med sina memoarer. Massor av fläskiga historier med påsättningar av unga kvinnliga skådisar i logen, bakom scenen och var som helst och hur som helst. Gärna med lite knark och andra dumheter. Lite dålig timing just nu med #tystnadtagning och debatten i samhället. Otur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar