torsdag 15 mars 2012

Kajsa Bergqvist har kommit ut

Tufft!
Jag har alltid gillat henne och gillar henne ännu mer nu. Mager som en skrika - inte riktigt min typ av böna iofs, men med ett härligt leende och en fantastisk karriär som idrottsman(kvinna).
Hon var under ett antal år gift med Måns Herngren - verkar tuff och bra kille, men för ngt halvår sedan blev det skilsmässa.
Nu har Kajsa träffat Kristina och är lyckligare än någonsin och har i tidningen QX berättat att hon och Kristina är ett par och att allt känns fantastiskt. Foton och allt på henne och Kristina - inte dum hon heller...
Detta måsta vara toppen!
Ena dagen störtkär i Måns och andra i Kristina.
Kommer ihåg på den första singeltiden på 70-talet - och då var det bara två TV- kanaler, att man försökte tajma danskvällarna när Sverige och Sovjet spelade hockey. Då var det nästan bara brudar på Hasselbacken. De tuffa grabbarna satt hemma och tittade på rutan och drack pilsner.
Och livet lekte för oss andra.
Till nästa helg hade bönorna berättat för sina väninnor att det var så få killar där på danskvällen så man fick ta bottenskrapet om man skulle få med sig ngt hem till kammaren och killarna berättade för sina kompisar hur fantastiskt många kanonsnygga brudar som man vaknade upp med på morgonen därpå.
Vad hände?
Jo, följande lördag var det massor med tuffa killar och inte en enda skaplig tjej där.
Tänk om man då vore Kajsa Bergqvist.
Då skulla man ha precis lika roligt bägge helgerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar